• bijles basisschool diplomanu
 • bijles cito basisschool

Bijles basisschool leerlingen

Basisscholieren kunnen voor individuele bijles aan huis bij ons terecht. De jonge leeftijd vereist een andere insteek, waarbij het opdoen van kennis wordt afgewisseld met het aanleren van studievaardigheden. Op deze manier kunnen er structurele verbeteringen in het leren tot stand worden gebracht. De kracht van individuele begeleiding zit in het leveren van kwaliteit op maat, waardoor de persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Onderpresteren kan worden voorkomen door het tijdig starten van begeleiding naast school in de vorm van bijlessen via DiplomaNu Bijles Basisschool.

Dit doen wij voor basisscholieren

Onze bijlesbegeleiders zijn universitaire studenten, die ervaring hebben met bijles geven. Zij komen bij u thuis en helpen uw kind met de gewenste vakken. Tijdens de eerste bijlessen probeert onze bijlesstudent helder te krijgen waar uw kind tegen aanloopt. Vervolgens helpt de begeleider uw kind met bijlessen op maat, zodat zijn of haar schoolprestaties kunnen verbeteren. Vragen? DiplomaNu Bijles Basisschool staat voor u klaar.

Bijles basisschool voordelen

   • Individuele bijles zorgt voor goede concentratie en betere prestaties
   • Onze gemotiveerde bijlesgevers hebben de stof nog vers in het geheugen zitten
   • Voor onze bijlessen hoeft u de deur niet eens uit. Wij komen naar u toe
   • U krijgt van ons één overzichtelijke maandelijkse factuur voor de bijlessen
   • Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten
   • Wij werken met voordelige all inclusive bijlespakketten zonder verborgen kosten

Wat onze klanten zeggen

Marijke had altijd al moeite met rekenen, vooral met vermenigvuldigen en delen. De bijlesgeefster van DiplomaNu was heel geduldig en bleef met Marijke oefenen tot ze het onder de knie kreeg.
Vader van Marijke, Groep 8
Mijn zoon kan door zijn dyslexie lastig meekomen met begrijpend lezen in de klas. Zijn juf verwees ons door naar DiplomaNu. We zijn heel tevreden over de voortgang en er is echt verbetering zichtbaar.
Moeder van Rick, Groep 7
Tarieven & Aanmelden
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 4.4]