Bijles Rekenen voor basisscholieren

  • Bijles Rekenen DiplomaNu
  • Bijles Rekenen DiplomaNu

Rekenen is een vak met veel relevantie op de basisschool. Kinderen krijgen op de basisschool al van jongs af aan veel te maken met rekenen. Er wordt veel aandacht aan besteed, omdat dit vak een fundament is voor veel andere schoolvakken. Rekenen vormt een belangrijke basis voor wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Zelfs het muzikale vermogen blijkt een sterk significante relatie te hebben met het rekenvermogen. Een achterstand met rekenen kan van grote negatieve invloed zijn op de schoolcarrière van uw kind. Kortom, er is veel aan gelegen om uw kind rekenen goed te laten beheersen. DiplomaNu biedt bijles rekenen aan huis, voor basisscholieren van alle leeftijden.

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles Rekenen beschikbaar in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden
Als uw zoon of dochter een achterstand heeft met rekenen, is het zeer verstandig om een persoonlijke begeleider in te schakelen voor bijles rekenen. De persoonlijke bijlesbegeleiders van DiplomaNu kunnen u helpen met individuele bijles rekenen aan huis. Onze bijlesstudenten worden door de ouders beoordeeld. Door deze kritische reflectie op onze bijlesdiensten serieus te nemen kan DiplomaNu de kwaliteit verbeteren.

Op deze manier proberen wij zorg te dragen voor ons uitgangspunt om uw kind zo goed mogelijk te begeleiden. Wij doen ons best ervoor om uw kind niet alleen op de korte termijn te helpen aan betere schoolprestaties. Door de vaardigheid ‘leren leren’ te versterken hopen wij uw kind ook op de lange termijn profijt te laten hebben van onze bijles rekenen.

De bijlesleerlingen van DiplomaNu kunnen tijdens de bijles rekenen gratis gebruik maken van door ons ontwikkelde oefenpakketten. Deze lesmaterialen hebben wij gemaakt voor basisscholieren uit groep 7 en 8. Tijdens de bijlessen kan uw kind onder begeleiding van onze student net zolang oefenen met deze materialen als nodig is. DiplomaNu verzorgt niet alleen individuele bijles rekenen aan huis, maar probeert u ook bij te staan met persoonlijk didactisch advies en lesmaterialen.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Rekenen + Goede Service

Wij geloven in onze bijles rekenen en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket aan het einde van elke maand stopzetten of wijzigen. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Rekenen Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]