Bijles Taal voor basisscholieren

  • Bijles Taal DiplomaNu
  • Bijles Taal DiplomaNu

Taal is één van de belangrijkste vakken op de basisschool. Taal bestaat uit verschillende onderdelen, zoals spreekvaardigheid, schrijven en begrijpend lezen. Een goede beheersing van de taal is niet alleen belangrijk voor het vak zelf, maar ook voor andere schoolvakken. Taal vormt namelijk een belangrijke basis voor het verdere verloop van de schoolcarrière van uw kind. Uit onderzoek blijkt dat leerlingen, die begrijpend lezen goed beheersen, beter presteren met vakken als aardrijkskunde, geschiedenis en Engels. Om problemen met andere vakken en in de toekomst te voorkomen is het van belang dat uw zoon of dochter taal goed beheerst.

0/5
Beoordeling door klanten

Bijles Taal beschikbaar in

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden
Als uw kind moeite heeft met een bepaald onderdeel van taal, zoals spelling of begrijpend lezen, of in het algemeen hulp nodig heeft met taal, biedt DiplomaNu uitkomst. De studentbegeleiders van DiplomaNu verzorgen individuele bijles taal bij u thuis. Wij selecteren altijd de meest geschikte bijlesstudent, waarbij wij letten op de situatie van uw kind enerzijds, en de didactische kwaliteiten, vakinhoudelijke kennis en de motivatie van onze bijlesstudent anderzijds.

Het gedachtegoed van DiplomaNu is dat uw kind de persoonlijke begeleiding krijgt, waar hij of zij de gehele schoolcarrière wat aan heeft. Wij geven hier gestalte aan door individuele bijles taal te verzorgen. Met individuele bijlessen taal krijgt uw kind volledig persoonlijke begeleiding en is er alle ruimte voor vragen. Daarnaast proberen onze bijlesstudenten de vaardigheid ‘leren leren’ bij uw kind te versterken.

DiplomaNu staat uw kind niet alleen bij met individuele bijles taal en didactisch advies, maar ook met lesmateriaal. Wij hebben lespakketten ontwikkeld voor basisscholieren uit groep 7 en 8. Onze bijlesstudenten kunnen deze oefenpakketten gebruiken tijdens de bijlessen. Met de oefenpakketten kan net zolang geoefend worden, totdat uw kind de lesstof beter begrijpt. Onze bijlesleerlingen kunnen gratis gebruik maken van deze oefenpakketten!

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Taal + Goede Service

Wij geloven in onze bijles taal en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket aan het einde van elke maand stopzetten of wijzigen. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Taal Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]