• Bijles Amsterdam DiplomaNu
 • Bijles Amsterdam aan huis

Individuele bijles Amsterdam

DiplomaNu Bijles Amsterdam verzorgt individuele bijlessen aan huis. De individuele bijlessen en huiswerkbegeleiding worden gegeven door universitaire studenten. De 1-op-1 bijlessen zorgen ervoor dat uw dochter of zoon alle aandacht krijgt, die zij of hij nodig heeft. Dit blijkt voor heel veel leerlingen effectiever dan huiswerkklassen. De begeleiding van onze studentbegeleiders kan meerdere doeleinden dienen, afhankelijk van uw wensen en de bevindingen van de bijlesgever. Behalve vakinhoudelijke hulp, kunnen onze bijlesstudenten uw dochter of zoon ondersteunen in het ‘leren leren’ en plannen van huiswerk. Omdat de bijlessen en huiswerkbegeleiding worden aangepast aan de behoeften van uw kind, zijn onze diensten van toegevoegde waarde voor leerlingen en scholieren van alle niveaus en leerjaren.

Dit doen wij in Amsterdam

Steeds meer studenten van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit vinden hun weg naar DiplomaNu Bijles Amsterdam. Zij zijn zeer gemotiveerd om hun kennis over te dragen aan uw dochter of zoon. Het groeiende aantal studentbegeleiders betekent dat DiplomaNu Bijles in Amsterdam en de nabijgelegen steden, zoals Diemen en Amstelveen, in staat is bijlessen op maat te verzorgen.

Onze voordelen

   • Individuele bijles zorgt voor goede concentratie en betere prestaties
   • Onze gemotiveerde bijlesgevers hebben de stof nog vers in het geheugen zitten
   • Voor onze bijlessen hoeft u de deur niet eens uit. Wij komen naar u toe
   • U krijgt van ons één overzichtelijke maandelijkse factuur voor de bijlessen
   • Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten
   • Wij werken met voordelige all inclusive bijlespakketten zonder verborgen kosten

Wat onze klanten zeggen

Issa had veel moeite met rekenen en taal, maar de bijlessen van DiplomaNu hebben goed geholpen. Gelukkig had DiplomaNu ook een oefenpakket beschikbaar voor in de lessen!
Moeder van Issa, Groep 7
Ik begreep eerst echt niets van Duits. Door de bijlessen ging het veel beter. Mijn bijlesgeefster was heel behulpzaam en aardig.
Carmen, VMBO 1
Ik had lange tijd moeite om de wiskundestof goed onder de knie te krijgen. Dankzij een goede bijlesstudent heb ik mijn cijfers kunnen verbeteren!
Chris, HAVO 2
Tarieven & Aanmelden
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 4.4]