Bijles Aardrijkskunde in Amsterdam

  • aardrijkskunde bijles Amsterdam
  • bijles aardrijkskunde Amsterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Vanaf de basisschool speelt aardrijkskunde een belangrijke rol in het Nederlandse onderwijs. Dit zet zich door op de middelbare school, waar aardrijkskunde verplicht is in de onderbouw en een veel gekozen vak in de bovenbouw. Met name middelbare scholieren met Cultuur & Maatschappij en Economie & Maatschappij als profiel kiezen aardrijkskunde als examenvak. In de laatste jaren helpen wij steeds meer leerlingen met bijles aardrijkskunde in Amsterdam.

 

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden
De begeleiders van DiplomaNu Amsterdam zijn doorgaans studenten van de VU of UvA. Wij selecteren alleen zeer gemotiveerde en enthousiaste studenten, die een passie hebben voor hun bijlesvakken. Tijdens de nauwkeurige selectieprocedure letten wij op verschillende criteria. Op basis van hun VWO-cijferlijst en huidige studie stellen wij de inhoudelijke kennis van aardrijkskunde vast. Tijdens de persoonlijke gesprekken leren wij de sociale vaardigheden van onze studenten kennen. Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijlessen te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles aardrijkskunde in Amsterdam enorm waarderen. Daar zijn wij trots op!
Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen de leerling en de student ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van aardrijkskunde vers in het geheugen zitten, en zorgt de universitaire studie voor verdieping van deze kennis. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten hebben wij veel inzicht in de kwaliteiten van onze begeleiders. Hierdoor weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles aardrijkskunde in Amsterdam voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Aardrijkskunde in Amsterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Aardrijkskunde in Amsterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]