Bijles Biologie in Amsterdam

  • biologie bijles Amsterdam
  • bijles biologie Amsterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Veel middelbare scholieren in Amsterdam hebben moeite met biologie. Onze bijlesstudenten kunnen deze leerlingen bijstaan met de persoonlijke begeleiding, die zij nodig hebben. De bijlesgevers van DiplomaNu verzorgen 1-op-1 bijles biologie in Amsterdam. Dit doen wij in de vertrouwde thuisomgeving van uw zoon of dochter. Wij zoeken altijd de meest passende bijlesstudent voor uw kind, waarbij wij bijvoorbeeld letten op de vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden van onze student, alsook op de specifieke behoeften van uw kind.

 

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden
De bijlesbegeleiders van DiplomaNu Amsterdam studeren doorgaans aan de VU of de UvA. Onze universitaire studenten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van een aantal criteria. Erg belangrijk is bijvoorbeeld de vakinhoudelijke kennis van onze studenten, die wordt getoetst aan de hand van de eindcijfers op het VWO, de huidige studie en relevante werkervaring. Door het beperkte leeftijdsverschil verloopt de communicatie tussen de bijlesstudenten en de leerlingen erg vlot. Op deze manier weten onze bijlesgevers het juiste steuntje in de rug te geven, dat middelbare scholieren nodig hebben om biologie goed af te ronden.
De relatieve kleine leeftijdsverschillen zorgen ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Verder hebben de studenten de kennis van biologie van de middelbare school nog vers in het geheugen zitten. Op deze manier is DiplomaNu Amsterdam in staat een geschikte bijlesstudent te vinden voor de bijles biologie van uw zoon of dochter. Dit doen wij tegen voordelige all-inclusive tarieven. In de regel lukt het ons om een geschikte begeleider voor bijles biologie binnen enkele dagen tot een week beschikbaar te stellen.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Biologie in Amsterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Biologie in Amsterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]