Bijles Economie in Amsterdam

  • economie bijles Amsterdam
  • bijles economie Amsterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Economie is een belangrijk vak op alle niveaus van de middelbare school. Aangezien iedereen bijna dagelijks met economische problemen en vraagstukken wordt geconfronteerd, is het van belang om een bepaalde mate van economische kennis te bezitten. Toch hebben veel middelbare scholieren in Amsterdam op het VMBO, de HAVO en het VWO moeite met economie. Voor deze leerlingen kan DiplomaNu uitkomst bieden met bijles economie in Amsterdam.

Wanneer uw kind persoonlijke begeleiding nodig heeft, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles economie in Amsterdam. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles economie in Amsterdam enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere schoolprestaties te behalen. Daar zijn wij trots op!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden
Onze bijlesgevers in Amsterdam studeren doorgaans aan de UvA en de VU. Wij selecteren onze studenten aan de hand van hun sociale vaardigheden, motivatie en kennis van economie. Onze universitaire bijlesgevers dienen economie met minimaal een 7 te hebben afgerond op het VWO. Verder streven wij ernaar altijd iemand beschikbaar te stellen, die een economische opleiding doet. Op deze manier is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijlessen te combineren met voordelige tarieven.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijlessen te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijlessen economie voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen de leerling en de student ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van economie vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door de selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles economie in Amsterdam voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Economie in Amsterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Economie in Amsterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]