Bijles Engels in Amsterdam

  • Engels bijles Amsterdam
  • bijles Engels Amsterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Engels is de belangrijkste voertaal ter wereld en speelt een steeds belangrijkere rol in vervolgopleidingen en op de arbeidsmarkt. Zeker in een zeer internationaal georiënteerde stad als Amsterdam is de druk om Engels goed te beheersen bijna dagelijks voelbaar. Toch hebben veel middelbare scholieren in Amsterdam moeite met Engels en kunnen zij wel wat extra professionele hulp gebruiken. Hierbij kan onze één-op-één bijles Engels in Amsterdam aan huis uitkomst bieden!

Wanneer uw kind persoonlijke begeleiding nodig heeft, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Engels in Amsterdam. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles Engels in Amsterdam enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan het Engels veel beter te beheersen. Hierdoor behalen zij veel betere cijfers op school. DiplomaNu is hier trots op!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De individuele bijlessen van DiplomaNu in Amsterdam worden verzorgd door universitaire studenten, die doorgaans aan de UvA of de VU studeren. Door hun goede beheersing van de Engelse taal, sociale vaardigheden en de individuele lessen zijn zij in staat de gewenste begeleiding te geven. Dit doen zijn met veel enthousiasme, dat vaak aanstekelijk kan werken op de leerling.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijlessen te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Engels in Amsterdam voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen de leerling en de student ten goede. Verder beheersen de bijlesstudenten van DiplomaNu de Engelse taal op universitair niveau. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Engels in Amsterdam voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Engels in Amsterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Engels in Amsterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]