Bijles Frans in Amsterdam

  • Frans bijles Amsterdam
  • bijles Frans Amsterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Het belang van Frans op de middelbare school is groot, niet alleen omdat Frans een verplicht vak is in de onderbouw en in veel profielen van de bovenbouw. Ook kan een goede beheersing van de Franse taal belangrijk zijn voor de vervolgopleiding van uw kind of op de arbeidsmarkt, die steeds meer internationaliseert. Kortom, er is veel aangelegen om uw zoon of dochter de Franse taal goed te laten beheersen. Toch hebben veel middelbare scholieren moeite met de ‘taal van de liefde’. In dat geval kan de bijles Frans in Amsterdam aan huis bij DiplomaNu uitkomst bieden!

Wanneer uw kind persoonlijke begeleiding nodig heeft, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Frans in Amsterdam. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles Frans in Amsterdam enorm waarderen. Zij geven aan de Franse taal beter te beheersen en betere cijfers te behalen. Daar zijn wij trots op en daar gaan wij graag mee door!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De begeleiders van DiplomaNu Amsterdam studeren vaak aan de VU of UvA. Wij selecteren alleen zeer gemotiveerde en enthousiaste studenten, die de Franse taal goed beheersen en leuk vinden. Op basis van hun VWO-cijferlijst en huidige studie stellen wij de inhoudelijke kennis van Frans vast. Tijdens de persoonlijke gesprekken leren wij de sociale vaardigheden van onze studenten kennen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijlessen te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Frans in Amsterdam voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen de leerling en de student ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Frans vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Frans in Amsterdam voor uw kind. De DiplomaNu-methode blijkt erg effectief en voor veel tevreden leerlingen, ouders en scholen te zorgen.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Frans in Amsterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Frans in Amsterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]