Bijles Geschiedenis in Amsterdam

  • geschiedenis bijles Amsterdam
  • bijles geschiedenis Amsterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Bij geschiedenis leren middelbare scholieren over de menselijke geschiedenis en historie. Geschiedenis kan niet alleen erg interessant zijn, maar zorgt ook voor meer kennis van het verleden. Meer kennis van het verleden kan leiden tot meer begrip van het heden. Daarom is het begrijpelijk dat geschiedenis een belangrijke rol in het Nederlandse onderwijssysteem inneemt. Toch vinden veel middelbare scholieren geschiedenis een moeilijk vak. Wij helpen deze leerlingen met individuele bijles geschiedenis in Amsterdam.

Wanneer uw kind persoonlijke begeleiding nodig heeft, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles geschiedenis in Amsterdam. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles geschiedenis in Amsterdam enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor geschiedenis te behalen. Daar zijn wij trots op!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De begeleiders van DiplomaNu Amsterdam zijn doorgaans studenten van de VU of UvA. Wij selecteren alleen zeer gemotiveerde en enthousiaste studenten, die geschiedenis erg interessant vinden. Op basis van hun VWO-cijferlijst en huidige studie stellen wij de inhoudelijke kennis van geschiedenis vast. Tijdens de persoonlijke gesprekken leren wij de sociale vaardigheden van onze studenten kennen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijlessen te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles geschiedenis in Amsterdam voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen de leerling en de student ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van geschiedenis vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles geschiedenis in Amsterdam voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Geschiedenis in Amsterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Geschiedenis in Amsterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]