Bijles Grieks in Amsterdam

  • Grieks bijles Amsterdam
  • bijles Grieks Amsterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Kenmerkend voor het gymnasium is de extra klassieke vorming, die grotendeels bestaat uit Grieks en Latijn. Grieks wordt door veel gymnasiasten als erg lastig ervaren, voornamelijk door de ingewikkelde zinsconstructies, de vele naamvallen en werkwoordsvormen, en de gecompliceerde zinsconstructies.

Wanneer uw kind Grieks onvoldoende beheerst, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Grieks in Amsterdam. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles Grieks in Amsterdam enorm waarderen. Zij geven aan de grammatica en proefvertalingen beter te begrijpen. Hierdoor behalen zij betere cijfers voor Grieks. Daar zijn wij trots op en gaan wij graag mee door!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijles Grieks in Amsterdam wordt verzorgd door universitaire bijlesgevers, die meestal studeren aan de VU of de UvA. Deze studenten zijn oud-gymnasiasten, die Latijn met minimaal een 7 hebben afgerond op het gymnasium.. Op basis van hun gymnasium-cijferlijst en huidige studie stellen wij de inhoudelijke kennis van Grieks vast. Tijdens de persoonlijke gesprekken leren wij de sociale vaardigheden van onze studenten kennen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis van het Grieks en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijlessen te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Grieks in Amsterdam voortdurend verbeteren!

De persoonlijke begeleiding bestaat uit individuele bijles Grieks aan huis van universitaire bijlesstudent van de VU of UvA. Onze bijlesbegeleiders hebben Grieks afgerond met minimaal een 7 op het gymnasium. Zij hebben de kennis nog vers in het geheugen zitten en kunnen zich door het beperkte leeftijdsverschil goed inleven in de uitdagingen van de bijlesleerling. Onze bijlesgevers helpen uw kind graag het gewenste niveau te behalen! Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Grieks in Amsterdam voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Grieks in Amsterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Grieks in Amsterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]