Bijles Latijn in Amsterdam

  • Latijn bijles Amsterdam
  • bijles Latijn Amsterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Latijn vormt samen met Grieks het belangrijkste onderdeel van de klassieke vorming op het gymnasium. Veel gymnasiasten vinden de klassieke en culturele vorming interessant, hoewel het ook lastig gevonden kan worden. Gymnasiasten zien vaak op tegen proefvertalingen, woordjestoetsen en grammaticaproefwerken.

Als uw kind Latijn onvoldoende beheerst en persoonlijke begeleiding nodig heeft, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Latijn in Amsterdam. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles Latijn in Amsterdam enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere schoolprestaties voor Latijn te behalen. Wij zouden er trots op zijn als wij ook uw kind mogen bijstaan met bijles Latijn!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijles Latijn in Amsterdam wordt verzorgd door universitaire bijlesgevers, die meestal studeren aan de VU of de UvA. Deze studenten zijn oud-gymnasiasten, die Latijn met minimaal een 7 hebben afgerond op het gymnasium.. Op basis van hun gymnasium-cijferlijst en huidige studie stellen wij de inhoudelijke kennis van Latijn vast. Tijdens de persoonlijke gesprekken leren wij de sociale vaardigheden van onze studenten kennen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijlessen Latijn te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Latijn in Amsterdam voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen de leerling en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Latijn vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Latijn in Amsterdam voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Latijn in Amsterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Latijn in Amsterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]