Bijles Maatschappijleer in Amsterdam

  • bijles maatschappijleer amsterdam
  • Bijles Maatschappijleer DiplomaNu
0/5
Beoordeling door klanten

Middelbare scholieren doen bij maatschappij kennis op van de Nederlandse samenleving en politiek. Hierbij wordt van hen verlangd een kritisch blik te werpen. Voor sommige leerlingen in Amsterdam kan maatschappijleer een lastig vak zijn, waarbij zij de hulp van onze bijlesbegeleiders goed kunnen gebruiken. De studentbegeleiders van DiplomaNu verzorgen individuele bijles maatschappijleer in Amsterdam aan huis.

Wanneer uw kind persoonlijke begeleiding nodig heeft, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles maatschappijleer in Amsterdam. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles maatschappijleer in Amsterdam enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere schoolprestaties te behalen. Daar zijn wij trots op!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De begeleiders van DiplomaNu Amsterdam zijn doorgaans studenten van de VU of UvA. Wij selecteren alleen zeer gemotiveerde en enthousiaste studenten met een grote interesse in maatschappelijke vraagstukken. Op basis van hun VWO-cijferlijst en huidige studie stellen wij de inhoudelijke kennis van maatschappijleer vast. Tijdens de persoonlijke gesprekken leren wij de sociale vaardigheden van onze studenten kennen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijlessen te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles maatschappijleer in Amsterdam voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen de leerling en de student ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van maatschappijleer vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles maatschappijleer in Amsterdam voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Maatschappijleer in Amsterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Maatschappijleer in Amsterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]