Bijles M&O in Amsterdam

  • m&o bijles amsterdam
  • bijles m&o amsterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Management & Organisatie (M&O) is een relatief nieuw schoolvak, dat op veel scholen in Amsterdam wordt aangeboden. Bij M&O doen middelbare scholieren organisationele, management en boekhoudkundige kennis op. M&O is een goede voorbereiding voor bijvoorbeeld economische, bestuurskundige en bedrijfskundige vervolgopleidingen. Als uw kind gebaat is bij persoonlijke begeleiding, helpen wij hem of haar graag met individuele bijles M&O in Amsterdam aan huis.

Wij hebben al veel middelbare scholieren met bijles M&O in Amsterdam mogen helpen. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles M&O in Amsterdam enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor M&O te behalen. Daar zijn wij trots op en gaan wij graag mee door!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijles M&O in Amsterdam wordt verzorgd door gemotiveerde en enthousiaste begeleiders, die een universitaire studie doen aan de UvA of VU. Wij selecteren onze studenten aan de hand van hun vakinhoudelijke kennis, bijlesvaardigheden en motivatie. Tijdens de persoonlijke gesprekken leren wij de sociale vaardigheden van onze studenten kennen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijlessen te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles M&O in Amsterdam voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen de leerling en de student ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van M&O vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles M&O in Amsterdam voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles M&O in Amsterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles M&O in Amsterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]