Bijles Natuurkunde in Amsterdam

  • bijles natuurkunde amsterdam
  • natuurkunde bijles amsterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Veel middelbare scholieren in Amsterdam vinden natuurkunde een lastig vak en kunnen wel wat extra hulp gebruiken. DiplomaNu helpt uw kind graag met individuele bijles natuurkunde in Amsterdam. Wij proberen altijd de meest passende student beschikbaar te stellen, waarbij wij letten op de specifieke behoeften van uw kind. Door onze individuele begeleiding zijn al veel middelbare scholieren vooruit gegaan. Ook uw kind helpen wij graag!

 

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden
Onze begeleiders voor bijles natuurkunde in Amsterdam studeren over het algemeen aan de VU of de UvA. Wij selecteren onze studenten zeer zorgvuldig. Hun vakinhoudelijke kennis wordt vastgesteld op basis van de eindcijfers op het VWO en de huidige universitaire studie. Daarnaast spelen de sociale vaardigheden en de motivatie een belangrijke rol in de selectieprocedure. Op deze manier blijken wij bijles natuurkunde in Amsterdam te kunnen verzorgen, die al veel leerlingen heeft mogen helpen.
Het individuele aspect zorgt ervoor dat de bijlessen op maat gegeven kunnen worden en uw zoon of dochter alle aandacht krijgt, die hij of zij nodig heeft om het gewenste niveau te behalen. Wij proberen hiermee bij te dragen aan ons ideaal dat elke leerling onderwijs op maat krijgt. Dit wordt enorm gewaardeerd door onze bijlesleerlingen en ouders. Daarom gaan wij hier graag mee door!

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Natuurkunde in Amsterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Natuurkunde in Amsterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]