Bijles Nederlands in Amsterdam

  • Nederlands bijles amsterdam
  • bijles Nederlands amsterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Het is voor middelbare scholieren cruciaal om het Nederlands goed te beheersen om hun schoolcarrière succesvol af te ronden. Nederlands is namelijk niet alleen belangrijk voor het schoolvak zelf, maar ook om andere vakken als geschiedenis, aardrijkskunde en economie goed te begrijpen. Desondanks beheersen heel veel middelbare scholieren in Amsterdam de Nederlandse taal onvoldoende. Onze bijlesbegeleiders kunnen hierbij helpen.

Wanneer uw kind hulp voor Nederlands goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Nederlands in Amsterdam. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles Nederlands in Amsterdam enorm waarderen. Zij geven aan de grammatica en leesteksten beter te begrijpen. Daardoor behalen zij betere cijfers. Dat wij als bijlesbureau mogen bijdragen aan de ontwikkeling van leerlingen, maakt ons trots!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De begeleiders van DiplomaNu Amsterdam zijn doorgaans studenten van de VU of UvA. Wij selecteren alleen zeer gemotiveerde en enthousiaste studenten. Tijdens hun schoolcarrière op het VWO en de universiteit hebben onze studenten bewezen de Nederlandse taal op het hoogste niveau te beheersen. Tijdens de persoonlijke gesprekken leren wij de sociale vaardigheden van onze studenten kennen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijlessen te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Nederlands in Amsterdam voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen de leerling en de student ten goede. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Nederlands in Amsterdam voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Nederlands in Amsterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Nederlands in Amsterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]