Bijles Scheikunde in Amsterdam

  • bijles scheikunde amsterdam
  • scheikunde bijles amsterdam
0/5
Beoordeling door klanten

DiplomaNu verzorgt al jarenlang individuele bijles scheikunde in Amsterdam. Veel middelbare scholieren vinden scheikunde een moeilijk schoolvak. Onze begeleiders zijn in staat om deze middelbare scholieren te helpen met het verbeteren van hun schoolprestaties. De één-op-één bijlessen vinden in de vertrouwde thuisomgeving van de leerling plaats, zodat uw zoon of dochter alle aandacht krijgt en zich op zijn of haar gemak voelt.

 

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden
De bijlesbegeleiders van DiplomaNu zijn universitaire studenten, die erg enthousiast zijn om hun kennis van scheikunde over te brengen. Zij studeren meestal aan de VU of de UvA. DiplomaNu stelt de vakinhoudelijke kennis van de studenten vast aan de hand van hun cijferlijst van het VWO en hun huidige studie. Andere belangrijke selectiecriteria voor DiplomaNu zijn de sociale vaardigheden en de motivatie. Deze manier van werken blijkt zeer gewaardeerd te worden door onze bijlesleerlingen en ouders!
De relatieve kleine leeftijdsverschillen zorgen ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Verder hebben de studenten hun kennis van scheikunde nog vers in het geheugen zitten. Op deze manier vindt DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider voor de bijles scheikunde in Amsterdam voor uw kind. Wij streven er naar om altijd binnen enkele dagen tot één week een geschikte bijlesgever voor uw kind te vinden.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Scheikunde in Amsterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Scheikunde in Amsterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]