Bijles Wiskunde in Amsterdam

  • wiskunde bijles amsterdam
  • bijles wiskunde amsterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Heeft uw kind moeite met wiskunde? En kan hij of zij wat wat hulp gebruiken? DiplomaNu helpt graag! De bijlesstudenten van DiplomaNu hebben veel ervaring met het verzorgen van bijles wiskunde in Amsterdam. Veel leerlingen in Amsterdam hebben moeite met wiskunde. De persoonlijke begeleiding van onze bijlesgevers geeft de leerling het steuntje in de rug, dat zij nodig hebben om wiskunde goed af te ronden. Onze begeleiders verzorgen de individuele bijlessen aan huis, zodat zij alle tijd hebben voor uw zoon of dochter.

Zodra wij een aanmelding hebben ontvangen, gaan wij op zoek naar de meest passende begeleider voor bijles wiskunde. Hierbij letten wij op de specifieke behoeften van uw kind en de kwaliteiten van onze bijlesstudenten. Wij laten onze studenten veelvuldig beoordelen door leerlingen en de ouders. Op deze manier kunnen wij onze bijles wiskunde in Amsterdam voortdurend verbeteren. De bijles wiskunde in Amsterdam wordt erg gewaardeerd door onze leerlingen en ouders.

 

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot één week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden
De bijlesgevers van DiplomaNu zijn erg gemotiveerde studenten van de VU of UvA. Zij zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van verschillende criteria. Zo wordt hun vakinhoudelijke kennis vastgesteld op basis van hun cijferlijst op het VWO en hun huidige universitaire studie. Verder vinden wij de sociale vaardigheden erg belangrijk in de selectieprocedure. Door onze studenten een online-cursus aan te bieden hopen wij hun bijlesvaardigheden te verbeteren, zodat uw kind zoveel mogelijk profiteert van de bijles wiskunde in Amsterdam.
DiplomaNu heeft bewust gekozen om met studenten te werken. De relatieve kleine leeftijdsverschillen zorgen ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Verder hebben de studenten hun kennis van wiskunde nog vers in het geheugen zitten. Hun universitaire studie zorgt voor een verbreding van deze kennis. Op deze manier is DiplomaNu in staat passende bijles wiskunde in Amsterdam te bieden. Onze bijlesstudenten worden dan ook enorm gewaardeerd door ouders en leerlingen!

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Wiskunde in Amsterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Wiskunde in Amsterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]