• bijles delft aan huis
 • bijles delft aan huis

Individuele bijles Delft

De zeer gemotiveerde bijlesstudenten van DiplomaNu Bijles Delft verzorgen 1-op-1 begeleiding aan huis. De individuele bijlessen en huiswerkbegeleiding van onze bijlesgevers zorgen ervoor dat uw kind alle aandacht en begeleiding krijgt, die hij of zij nodig heeft om zich te verbeteren en het gewenste niveau te bereiken. Het relatief kleine leeftijdsverschil draagt bij aan een goede communicatie tussen de leerling en onze bijlesstudenten, omdat zij elkaars leefwereld goed kunnen begrijpen. Andere voordelen van de bijlesdiensten van DiplomaNu zijn de flexibiliteit en het gemak. U kunt de bijlessen in samenspraak met onze studentbegeleider op elk gewenst moment inplannen en maandelijks het aantal uur wijzigen. Verder hoeft uw dochter of zoon het huis niet uit, DiplomaNu Bijles Delft komt naar u toe.

Dit doen wij in Delft

Wij zouden uw kind graag helpen met onze bijlesdiensten. Vanaf het moment dat u zich aanmeldt, gaat DiplomaNu Bijles Delft direct op zoek naar een geschikte bijlesgever in Delft. Door de aanwezigheid van de Technische Universiteit Delft hebben wij altijd genoeg bijlesstudenten beschikbaar. Daardoor kunnen de bijlessen binnen enkele dagen tot een week aanvangen.

Onze voordelen

   • Individuele bijles zorgt voor goede concentratie en betere prestaties
   • Onze gemotiveerde bijlesgevers hebben de stof nog vers in het geheugen zitten
   • Voor onze bijlessen hoeft uw kind de deur niet eens uit. Onze bijlesstudent komt naar u!
   • U krijgt van ons één overzichtelijke maandelijkse factuur voor de bijlessen
   • Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten
   • Wij werken met voordelige all inclusive bijlespakketten, zonder verborgen kosten

Wat onze klanten zeggen

Ik was echt bang voor mijn Engels eindexamen. Samen met mijn bijlesgever heb ik veel oude examens geoefend en uiteindelijk heb ik Engels met een 7 afgesloten!
Siem, HAVO 5
Jamie zag altijd heel erg op tegen het lezen. Door haar dyslexie duurt dat wat langer en daardoor kreeg ze een achterstand. De bijlessen hebben enorm geholpen.
Vader van Rima, Groep 8
De bijlessen van DiplomaNu Amsterdam hebben mij echt geholpen meer grip te krijgen op de natuurkundestof!
Issabel, VWO 5
Tarieven & Aanmelden
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]