Bijles Grieks in Delft

  • Grieks bijles Delft
  • bijles Grieks Delft
0/5
Beoordeling door klanten

De klassieke Griekse cultuur vormt de bakermat van de huidige westerse beschaving. Niet alleen de democratische inrichting, filosofie, wiskunde en kunst van de oude Grieken bereikten grote hoogtes, ook de Griekse taal is een belangrijk visitekaartje van deze hoogstaande cultuur. Hoewel kennis van de Griekse taal gymnasiasten kan helpen de klassieke oudheid en de westerse beschaving beter te begrijpen, worden de Griekse grammatica en de complexe zinsconstructies vaak als zeer lastig ervaren.

Wanneer uw kind Grieks een lastige taal vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Grieks in Delft. Op deze manier krijgt uw kind de persoonlijke begeleiding, die hij of zij nodig heeft om Griekse grammatica en vertalingen beter te beheersen. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles Grieks in Delft van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan de grammatica en de vertalingen beter te begrijpen. Hierdoor behalen zij betere cijfers voor Grieks. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Onze Delftse bijlesbegeleiders Grieks zijn universitaire studenten, die een passie hebben voor deze klassieke taal en het gymnasium en Grieks op goede wijze hebben afgerond. De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun motivatie voor les geven, sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van Grieks geselecteerd. Aan de hand van de eindcijfers op het gymnasium wordt hun vakinhoudelijke kennis getoetst. De bijlesbegeleiders Grieks studeren over het algemeen aan de Technische Universiteit van Delft. Dankzij onze bijlesstudenten is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles Grieks in Delft aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles Grieks in Delft te verzorgen. Hierdoor krijgt uw kind alle benodigde aandacht. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Grieks in Delft voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Grieks vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Grieks in Delft voor uw kind. Wij helpen uw kind graag met op maat gesneden persoonlijke begeleiding voor Grieks.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Grieks in Delft + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Grieks in Delft Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]