Bijles Nederlands in Delft

  • Nederlands bijles Delft
  • bijles Nederlands Delft
0/5
Beoordeling door klanten

Een goede beheersing van de Nederlandse taal is cruciaal om school goed af te ronden. Deze is namelijk niet alleen van belang om Nederlands op de basis- en middelbare school succesvol af te sluiten. Bij Nederlands doen leerlingen zeer belangrijke vaardigheden op, die van groot belang zijn om andere vakken als aardrijkskunde, geschiedenis en economie te behalen. Met name begrijpend lezen is een belangrijke studievaardigheid, die veelvuldig geoefend wordt bij Nederlands.

Wanneer uw kind Nederlands een lastige taal vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Nederlands in Delft. Op deze manier krijgt uw kind de benodigde persoonlijke begeleiding om het Nederlands beter te begrijpen. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles Nederlands in Delft van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan hun lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheden te hebben verbeterd. Hierdoor behalen zij betere cijfers voor Nederlands . Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Onze bijlesbegeleiders Nederlands hebben vaak een passie voor les geven. De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van Nederlands geselecteerd. Aan de hand van de eindcijfers op het VWO en de huidige studie wordt hun vakinhoudelijke kennis getoetst. De bijlesbegeleiders Nederlands studeren over het algemeen aan de Universiteit Leiden of de Technische Universiteit Delft. Dankzij onze bijlesstudenten is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles Nederlands in Delft aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten uw kind de benodigde persoonlijke begeleiding en alle aandacht te geven. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Nederlands in Delft voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Nederlands vers in het geheugen zitten, terwijl de studie zorgt voor verdieping van deze kennis. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Nederlands in Delft voor uw kind. Wij helpen uw kind graag met op maat gesneden persoonlijke begeleiding voor Nederlands.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Nederlands in Delft + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Nederlands in Delft Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]