• bijles den haag aan huis
 • bijles den haag aan huis

Individuele bijles Den Haag

In Den Haag geven universitaire studenten van DiplomaNu Bijles Den Haag individuele bijlessen en huiswerkbegeleiding. De 1-op-1 bijlessen vinden over het algemeen plaats bij de scholier of leerling thuis. Op deze manier krijgen scholieren en leerlingen in hun vertrouwde en rustige omgeving alle aandacht en begeleiding die zij nodig hebben. Om kwalitatief goede bijlessen en huiswerkbegeleiding te kunnen bieden, worden de bijlesgevers zorgvuldig getoetst, geselecteerd en beoordeeld. Onze bijlesgevers zijn in staat uw kind te begeleiden om achterstanden voor probleemvakken weg te werken, te ‘leren leren’ en het huiswerk goed in te plannen. Ook vinden wij het erg belangrijk dat leerlingen het naar hun zin hebben tijdens te bijlessen, zodat zij met meer plezier en zelfvertrouwen naar school gaan.

Dit doen wij in Den Haag

Het aantal studentbegeleiders van DiplomaNu Bijles Den Haag neemt sterk toe, mede door de samenwerking van de gemeente Den Haag en de Universiteit Leiden. Dat is goed nieuws, want door het groeiende aantal studentbegeleiders kunnen wij bijles en huiswerkbegeleiding op maat bieden aan scholieren en leerlingen van alle niveaus en leerjaren in nabijgelegen steden als Rijswijk, Voorburg en Zoetermeer.

Onze voordelen

   • Individuele bijles zorgt voor goede concentratie en betere prestaties
   • Onze gemotiveerde bijlesgevers hebben de stof nog vers in het geheugen zitten
   • Voor onze bijlessen hoeft u de deur niet eens uit. Wij komen naar u toe
   • U krijgt van ons één overzichtelijke maandelijkse factuur voor de bijlessen
   • Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten
   • Wij werken met voordelige all inclusive bijlespakketten zonder verborgen kosten

Wat onze klanten zeggen

Wiskunde B was echt een hel voor mij. Ik begreep de logica erachter gewoon niet. Mijn bijlesgever Antonio was echt geniaal in het uitleggen!
Bas, VWO 4
Ik kreeg van Thom z’n leraar te horen dat hij hulp nodig had. Via een vriendin kwam ik uit bij DiplomaNu. Thom is echt met stappen vooruit gegaan.
Moeder van Thom, Groep 5
Ik begreep echt weinig van natuurkunde en kreeg hierdoor een achterstand. Mijn begeleider Erika heeft mij eindelijk kunnen helpen dit vak met een voldoende af te sluiten!
Jasmin, HAVO 3
Tarieven & Aanmelden
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 4.7]