Bijles ANW in Den Haag

  • anw bijles Den Haag
  • bijles anw Den Haag
0/5
Beoordeling door klanten

Algemene natuurwetenschappen (ANW) behoort sinds 2000 tot het onderwijscurriculum en is vanaf 1 augustus 2015 niet meer verplicht. Wel proberen veel Haagse scholen ANW te behouden in het aangeboden onderwijs. Dit schoolvak draagt bij aan een beter begrip van bijvoorbeeld het ontstaan, de veronderstellingen en opgedane kennis van de natuurwetenschappen. Leerlingen krijgen ANW slechts één jaar in de bovenbouw, waardoor zij niet altijd weten wat er gevraagd wordt en slechte cijfers behalen.

Wanneer uw kind ANW lastig vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles ANW in Den Haag. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles ANW in Den Haag enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor ANW te behalen. Daar zijn wij trots op!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijlesstudenten van DiplomaNu zijn zeer gemotiveerd hun leerlingen te helpen om hun cijfers voor ANW te verbeteren. Onze studenten hebben ANW met goede cijfers op de middelbare school afgesloten en doen nu over het algemeen een studie in natuurwetenschappelijk richting. Op deze manier bewijzen onze studenten over veel vakinhoudelijke kennis te beschikken.

De Haagse bijlesbegeleiders ANW studeren over het algemeen aan de Technische Universiteit van Delft en de Universiteit Leiden. Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles ANW in Den Haag te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles ANW in Den Haag voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van ANW vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles ANW in Den Haag voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles ANW in Den Haag + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles ANW in Den Haag Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]