Bijles Economie in Den Haag

  • economie bijles Den Haag
  • bijles economie Den Haag
0/5
Beoordeling door klanten

DiplomaNu Den Haag heeft jarenlang ervaring met het verzorgen van bijles economie in Den Haag. Voor veel leerlingen in Den Haag blijkt economie een erg lastig schoolvak. Onderwerpen als belastingheffing, elasticiteit en internationale handel worden meer dan eens als moeilijk ervaren. Voor middelbare scholieren, die hun kennis van economie willen vergroten, biedt DiplomaNu uitkomst!

Wanneer uw kind economie lastig vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles economie in Den Haag. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles economie in Den Haag enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor economie te behalen. Wij zijn trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De begeleiding wordt verzorgd door universitaire studenten, die veelal een aan economie gerelateerde studie volgen aan de Universiteit Leiden. Onze gekwalificeerde studentbegeleiders zijn erg gemotiveerd om hun kennis van economie over te brengen. Vaak werken de begeleiding en het enthousiasme van onze bijlesstudenten aanstekelijk, waardoor uw kind economie draaglijk of zelfs leuk kan gaan vinden!

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles economie in Den Haag te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles economie in Den Haag voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van economie vers in het geheugen zitten, terwijl de studie voor verdieping van deze kennis zorgt. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles economie in Den Haag voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Economie in Den Haag + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Economie in Den Haag Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]