Bijles Engels in Den Haag

  • Engels bijles Den Haag
  • bijles Engels Den Haag
0/5
Beoordeling door klanten

Engels is de belangrijkste voertaal ter wereld. Een goede beheersing van de Engelse taal zorgt ervoor dat uw kind met de meeste mensen op de wereld kan communiceren. Daarnaast wordt Engels steeds belangrijker in de vervolgopleidingen van het MBO, HBO en de universiteit. Oftewel, er is veel reden om uw kind het Engels zo goed mogelijk te laten beheersen.

Wanneer uw kind Engels lastig vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Engels in Den Haag. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles Engels in Den Haag enorm waarderen. Zij geven het Engels veel beter te beheersen en daardoor betere cijfers voor Engels te behalen. Hier zijn wij enorm trots op!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van Engels geselecteerd. Aan de hand van de huidige studie en de eindcijfers op het VWO wordt hun vakinhoudelijke kennis getoetst. De Haagse bijlesbegeleiders Engels studeren over het algemeen aan de Universiteit Leiden. De studentbegeleiders van DiplomaNu zijn altijd erg gemotiveerd en enthousiast om bijles Engels te geven, waardoor de bijlessen vaak leuk zijn voor de leerling. Wat eigenlijk nog belangrijker is dan plezier, is dat uw kind veel opsteekt van de bijlessen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles Engels in Den Haag te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Engels in Den Haag voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Engels vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Engels in Den Haag voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Engels in Den Haag + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Engels in Den Haag Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]