Bijles Filosofie in Den Haag

  • filosofie bijles Den Haag
  • bijles filosofie Den Haag
0/5
Beoordeling door klanten

Filosofie is het kritisch bestuderen van en reflecteren op alle kennisbronnen. Wanneer middelbare scholieren in de bovenbouw in aanraking komen met filosofie, voelt dat voor hen vaak onwennig. Het vereist namelijk een andere inslag en andere vaardigheden dan de overige schoolvakken. Wanneer uw kind moeite heeft met filosofie, zijn onze bijlesstudenten zeer gemotiveerd om te helpen.

Wanneer uw kind filosofie lastig vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles filosofie in Den Haag. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles filosofie in Den Haag enorm waarderen. Zij geven aan beter kritisch te kunnen reflecteren en de lesstof beter te begrijpen. Hierdoor behalen zij betere cijfers voor filosofie. Wij zijn zeer trots op de behaalde prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijles filosofie in Den Haag wordt gegeven door onze studentbegeleiders, die vaak studeren aan de Universiteit Leiden. Onze bijlesbegeleiders zijn geselecteerd aan de hand van hun enthousiasme, sociale vaardigheden en vakinhoudelijke kennis. De vakinhoudelijke kennis wordt getoetst aan de hand van het eindcijfer voor filosofie op het VWO – minimumvereiste is een 7.0 – en de huidige studie. Door te letten op deze zaken zijn wij in staat een geschikte bijlesstudent voor uw kind te vinden.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles filosofie in Den Haag te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles filsoofie in Den Haag voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van filosofie vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles filosofie in Den Haag voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Filosofie in Den Haag + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Filosofie in Den Haag Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]