Bijles Frans in Den Haag

  • Frans bijles Den Haag
  • bijles Frans Den Haag
0/5
Beoordeling door klanten

Frans wordt door velen gezien als mooie taal en zelfs ‘de taal van de liefde’. Het Frans is een erg belangrijke taal voor Nederlanders. Beheersing van deze taal is handig voor Franstalige vakantiebestemmingen. Verder is het Frans in toenemende mate van belang voor de Nederlandse economie en politiek. Het is dan ook niet vreemd dat Frans een voorname rol aanneemt in het Nederlandse onderwijssysteem.

Wanneer uw kind Frans een lastige taal  vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Frans in Den Haag. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles Frans in Den Haag enorm waarderen. Zij geven aan de taal beter te begrijpen en betere cijfers voor Frans te behalen. Daar zijn wij trots op!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van Frans geselecteerd. Aan de hand van de huidige studie en de eindcijfers op het VWO wordt hun vakinhoudelijke kennis getoetst. De Haagse bijlesbegeleiders Frans studeren over het algemeen aan de Universiteit Leiden. Hierdoor is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles Frans in Den Haag aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles Frans in Den Haag te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Frans in Den Haag voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Frans vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Frans in Den Haag voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Frans in Den Haag + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Frans in Den Haag Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]