Bijles Geschiedenis in Den Haag

  • geschiedenis bijles Den Haag
  • bijles geschiedenis Den Haag
0/5
Beoordeling door klanten

Geschiedenis speelt vanaf de basisschool een voorname rol in het Nederlandse onderwijs. Dat is begrijpelijk, omdat door het verleden te kennen het heden beter begrepen kan worden. Van veel middelbare scholieren is geschiedenis één van de favoriete schoolvakken. Desondanks heeft een flink aantal leerlingen in Den Haag moeite met geschiedenis. Vaak zijn tegenvallende schoolprestaties voor geschiedenis te wijten aan niet goed begrijpend lezen en de weerzin tegen ‘oneindig veel feitjes uit je hoofd leren’.

Wanneer uw kind geschiedenis lastig vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles geschiedenis in Den Haag. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles geschiedenis in Den Haag enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor geschiedenis te behalen. Daar zijn wij trots op!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van geschiedenis geselecteerd. Aan de hand van de huidige studie en de eindcijfers op het VWO wordt hun vakinhoudelijke kennis getoetst. De Haagse bijlesbegeleiders geschiedenis studeren over het algemeen aan de Universiteit Leiden. Dankzij deze studenten is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles geschiedenis in Den Haag aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles geschiedenis in Den Haag te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles geschiedenis in Den Haag voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van geschiedenis vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles geschiedenis in Den Haag voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Geschiedenis in Den Haag + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Geschiedenis in Den Haag Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]