Bijles Grieks in Den Haag

  • Grieks bijles Den Haag
  • bijles Grieks Den Haag
0/5
Beoordeling door klanten

Grieks vormt samen met Latijn het belangrijkste onderdeel van de klassieke vorming op het gymnasium. Gymnasiasten doen door Grieks en Latijn veel extra kennis op van taal en de klassieke culturen, die erg waardevol kan zijn voor het leren van andere talen en het begrijpen van historische culturen. Onder meer het Griekse alfabet, de ingewikkelde grammatica en de gecompliceerde zinsconstructies maken Grieks tot een gevreesd vak. Veel Haagse gymnasiasten hebben grote moeite met Grieks.

Wanneer uw kind Grieks lastig vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Grieks in Den Haag. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles Grieks in Den Haag enorm waarderen. Zij geven aan de grammatica en de Griekse beter te begrijpen. Hierdoor behalen onze bijlesleerlingen betere cijfers Griekse proefvertalingen en grammaticatoetsen. Daar zijn wij trots op!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun sociale vaardigheden geselecteerd. Een ander belangrijk onderdeel van de selectieprocedure is de vakinhoudelijke kennis, die getoetst wordt aan de hand van het eindcijfer voor Grieks op het gymnasium – minimaal een 7 – en de huidige studie. De Haagse bijlesbegeleiders Grieks studeren over het algemeen aan de Universiteit Leiden. Dankzij onze bijlesstudenten DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles Grieks in Den Haag aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles Grieks in Den Haag te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Grieks in Den Haag voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Grieks vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Grieks in Den Haag voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Grieks in Den Haag + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Grieks in Den Haag Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]