Bijles Latijn in Den Haag

  • Latijn bijles Den Haag
  • bijles Latijn Den Haag
0/5
Beoordeling door klanten

Haagse gymnasiasten, van bijvoorbeeld het Haganum en het Sorghvliet, hebben Latijn in hun vakkenpakket. Latijn en Grieks dragen bij aan de klassieke vorming, die het gymnasium kenmerkt. Veel leerlingen vrezen Latijn vanwege de gecompliceerde zinsconstructies, vele naamvallen en werkwoordrijtjes.

Indien uw kind onvoldoendes haalt met proefvertalingen en andere toetsen of extra ondersteuning kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Latijn in Den Haag. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles Latijn in Den Haag enorm waarderen. Zij geven aan de Latijnse grammatica en proefvertalingen beter te begrijpen. Hierdoor behalen onze bijlesleerlingen betere cijfers voor de grammatica en proefvertalingen. Daar zijn wij trots op!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis geselecteerd. Aan de hand van de huidige studie en de eindcijfers op het VWO wordt hun vakinhoudelijke kennis getoetst. De Haagse bijlesbegeleiders biologie studeren over het algemeen aan de Technische Universiteit van Delft en de Universiteit Leiden. Hierdoor is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles biologie in Den Haag aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijlessen te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles biologie in Den Haag voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van biologie vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles biologie in Den Haag voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Latijn in Den Haag + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Latijn in Den Haag Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]