• bijles leiden aan huis
 • bijles leiden aan huis

Individuele bijles Leiden

Een groot aantal studenten van de Universiteit Leiden is als bijlesgever actief voor DiplomaNu Bijles Leiden. Dankzij het aantal en hun zeer diverse studieachtergronden kunnen onze Leidse studenten bijlessen en huiswerk-/studiebegeleiding op maat geven aan leerlingen van alle niveaus en leerjaren van de basisschool, de middelbare school, het MBO en het HBO. Door de individuele begeleiding aan huis krijgen leerlingen in hun vertrouwde thuisomgeving de persoonlijke aandacht, die zij nodig hebben om te werken aan hun probleemvak(ken) en leervaardigheden als ‘leren leren’ en plannen. Op deze manier kunnen onze studentbegeleiders eraan bijdragen dat leerlingen met meer kennis, plezier en zelfvertrouwen naar school gaan. Heeft u vragen? Neem contact op met DiplomaNu Bijles Leiden!

Dit doen wij in Leiden

Het groeiende studentennetwerk van DiplomaNu Bijles Leiden zorgt ervoor dat DiplomaNu in Leiden, maar ook in het nabijgelegen Leiderdorp en Oegstgeest bijlesdiensten van verlenen. Direct na de aanmelding gaan wij op zoek naar een geschikte bijlesstudent, zodat de bijlessen of huiswerk-/studiebegeleiding zeer spoedig (enkele dagen tot een week) kunnen beginnen.

Onze voordelen

   • Individuele bijles zorgt voor goede concentratie en betere prestaties
   • Onze gemotiveerde bijlesgevers hebben de stof nog vers in het geheugen zitten
   • Voor onze bijlessen hoeft u de deur niet eens uit. Wij komen naar u toe
   • U krijgt van ons één overzichtelijke maandelijkse factuur voor de bijlessen
   • Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten
   • Wij werken met voordelige all inclusive bijlespakketten zonder verborgen kosten

Wat onze klanten zeggen

Ik had eerst echt geen zin om na school ook nog eens bijles te gaan doen, maar door die bijlessen kreeg ik mijn huiswerk juist veel sneller af en hield ik meer tijd over voor andere dingen 🙂
Luca, VMBO 3
Anjuna kon door haar dyslexie niet goed meekomen op school. De lerares adviseerde ons om even bij DiplomaNu te kijken. Wij zijn zeer tevreden over de bijlesgeefster!
Vader van Anjuna, Groep 6
Latijn was voor mij echt een drama. Het vertalen ging acht altijd verkeerd! De bijlessen hebben mij echt geholpen om eindelijk teksten te kunnen vertalen!
Tim, VWO 4
Tarieven & Aanmelden
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]