Bijles Duits in Leiden

  • Duits Leiden bijles
  • bijles Duits Leiden

Duits is een erg belangrijke taal voor Nederland, niet alleen voor op vakanties in Duitstalige landen, maar ook bijvoorbeeld in de politiek en de economie. De voorname rol van Duits in het Nederlandse onderwijs is vanuit dit perspectief dan ook begrijpelijk. Wij horen van veel leerlingen dat zij moeite hebben met de Duitse naamvallen, grammatica en leesteksten.

Wanneer uw kind Duits een lastige taal vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Duits in Leiden. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles Duits in Leiden van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan de Duitse grammatica beter te beheersen en de teksten beter te begrijpen. Hierdoor behalen zij betere cijfers voor Duits. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

0/5
Beoordeling door klanten
Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijlesbegeleiders van DiplomaNu studeren doorgaans aan de Universiteit Leiden. Zij zijn zeer gemotiveerd om hun kennis van het Duits over te brengen op hun bijlesleerlingen. Onze bijlesgevers worden aangenomen op basis van hun didactische vaardigheden en inhoudelijke kennis. Met betrekking tot de vakinhoudelijke kennis speelt het eindcijfer op de middelbare school een belangrijke rol, alsook de huidige studie.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles Duits in Leiden te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Duits in Leiden voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Duits vers in het geheugen zitten, terwijl de studie zorgt voor verdieping van deze kennis. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Duits in Leiden voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Duits in Leiden + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Duits in Leiden Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]