Bijles Engels in Leiden

  • Engels bijles Leiden
  • bijles Engels Leiden

Engels is de belangrijkste voertaal ter wereld. Voor wie de Engelse taal goed beheerst, gaat vrijwel de gehele wereld open. Door de internationalisering is een goede beheersing van het Engels bijna noodzakelijk. De rol van het Engels wordt in de vervolgopleidingen van uw kind en op de arbeidsmarkt steeds belangrijker. Kortom, er is veel reden om uw kind zo goed mogelijk Engels te laten beheersen.

Wanneer uw kind Engels lastig vindt en extra hulp goed kan gebruiken, bent u bij DiplomaNu aan het juiste adres. Wij staan hem of haar graag bij met individuele bijles Engels in Leiden. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles Engels in Leiden van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan het Engels veel beter te beheersen. Tijdens de bijles Engels in Leiden krijgen leerlingen de kans hun lees-, luister-, spreek en schrijfvaardigheden te verbeteren. Hierdoor behalen zij veel betere cijfers voor Engels. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

0/5
Beoordeling door klanten
Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijlesgevers van DiplomaNu zijn universitaire studenten, die over het algemeen studeren aan de Universiteit Leiden. Zij kunnen uw kind de persoonlijke aandacht geven, die zij nodig hebben om hun Engelse spreek-, schrijf-, luister- en/of leesvaardigheden te verbeteren. De bijlesstudenten van DiplomaNu komen tijdens hun studie vaak in aanraking met de Engelse taal en hebben dit vak met minimaal een 7 afgesloten op het VWO. Met DiplomaNu kiest u voor persoonlijke begeleiding op maat.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles Engels in Leiden te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Engels in Leiden voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Engels vers in het geheugen zitten, terwijl de studie zorgt voor verdieping van deze kennis. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Engels in Leiden voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Engels in Leiden + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Engels in Leiden Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]