Bijles Frans in Leiden

  • Frans bijles Leiden
  • bijles Frans Leiden

Frans wordt ook wel ‘de taal van de liefde’ genoemd. Frans is behalve de taal der liefde, een belangrijke voertaal voor toeristen, de politiek en economisch opzicht. Er wordt dan ook veel belang gehecht aan een goede beheersing van het Frans op de middelbare school. Voor veel middelbare scholieren is Frans een moeilijke taal, die veel aandacht en energie vergt.

Wanneer uw kind Frans een lastige taal vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Frans in Leiden. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles Frans in Leiden van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan de Franse taal beter te beheersen. Hierdoor behalen zij betere cijfers voor Frans. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

0/5
Beoordeling door klanten
Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijlesgevers Frans van DiplomaNu zijn universitaire studenten van meestal de Universiteit Leiden, die een passie hebben voor Frans. Zij brengen met veel enthousiasme hun kennis van Frans over op hun bijlesleerlingen. De studentbegeleiders zijn door DiplomaNu geselecteerd op basis van hun motivatie, bijlesvaardigheden en vakinhoudelijke kennis. Hierdoor krijgt uw kind de benodigde persoonlijke begeleiding van een gekwalificeerde bijlesstudent.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles Frans in Leiden te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Frans in Leiden voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Frans vers in het geheugen zitten, terwijl de studie zorgt voor verdieping van deze kennis. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Frans in Leiden voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Frans in Leiden + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Frans in Leiden Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]