Bijles Geschiedenis in Leiden

  • geschiedenis bijles Leiden
  • bijles geschiedenis Leiden

“Om het heden beter te begrijpen moet je het verleden leren kennen”, een dergelijke uitspraak wordt meer dan eens aangehaald om de relevantie van geschiedenis te onderstrepen. Vanuit dit perspectief is het begrijpelijk dat geschiedenis vanaf de basisschool al een belangrijke rol inneemt in het onderwijs. Toch hebben veel middelbare scholieren in Leiden moeite met geschiedenis.

Wanneer uw kind geschiedenis lastig vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles geschiedenis in Leiden. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles geschiedenis in Leiden van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor geschiedenis te behalen. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

0/5
Beoordeling door klanten
Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De studentbegeleiders van DiplomaNu geven met veel enthousiasme en plezier bijles geschiedenis. De Leidse bijlesstudenten geschiedenis studeren doorgaans aan de Universiteit Leiden. De bijlesstudenten worden geselecteerd aan de hand van hun sociale vaardigheden, het VWO-eindcijfer en de huidige universitaire studie – zoals geschiedenis aan de Universiteit Leiden.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles geschiedenis in Leiden te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles geschiedenis in Leiden voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van geschiedenis vers in het geheugen zitten, terwijl de studie zorgt voor verdieping van deze kennis. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles geschiedenis in Leiden voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Geschiedenis in Leiden + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Geschiedenis in Leiden Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]