Bijles Grieks in Leiden

  • bijles Grieks Leiden
  • Grieks bijles Leiden

Latijn en (oud-)Grieks zijn de klassieke talen, die het gymnasium onderscheiden van het atheneum. Hoewel deze extra klassieke vorming wordt gewaardeerd, hebben veel leerlingen in Leiden moeite met Grieks. Onder meer het Griekse alfabet, de lastige grammatica en de vele naamvallen maken deze antieke taal tot een gevreesd vak.

Wanneer uw kind onvoldoende presteert met proefvertalingen, woordjestoetsen en andere toetsen, kunnen onze bijlesstudenten helpen met individuele bijles Grieks in Leiden. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles Grieks in Leiden van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan de grammatica beter te begrijpen en Griekse teksten beter te kunnen vertalen. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

0/5
Beoordeling door klanten
Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van Grieks geselecteerd. De bijlesstudenten Grieks hebben het gymnasium afgerond – met minimaal een 7 voor Grieks. De Leidse bijlesbegeleiders Grieks studeren over het algemeen aan de Universiteit Leiden. Dankzij onze bijlesstudenten is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles Grieks in Leiden aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles Grieks in Leiden te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Grieks in Leiden voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Grieks vers in het geheugen zitten, terwijl de studie zorgt voor verdieping van deze kennis. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Grieks in Leiden voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Grieks in Leiden + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Grieks in Leiden Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]