Bijles Latijn in Leiden

  • Latijn bijles Leiden
  • bijles Latijn Leiden

Latijn vormt samen met Grieks een belangrijk onderdeel van de extra culturele en klassieke vorming op het gymnasium. Omdat minimaal één van de twee klassieke talen tot het examenpakket behoort, hebben veel gymnasiasten Latijn tot en met hun examenjaar. Onder meer vanwege de vele naamvallen, de lastige grammatica en de ingewikkelde zinsconstructies wordt Latijn door veel leerlingen als erg moeilijk ervaren.

Wanneer uw kind Latijn lastig vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Latijn in Leiden. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles Latijn in Leiden van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor Latijn te behalen. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

0/5
Beoordeling door klanten
Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van Latijn geselecteerd. De bijlesgevers Latijn van DiplomaNu zijn universitaire studenten, die het gymnasium hebben afgerond – met minimaal een 7 voor Latijn. De Leidse bijlesbegeleiders Leiden studeren over het algemeen aan de Universiteit Leiden. Dankzij onze bijlesstudenten is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles Leiden in Leiden aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles Latijn in Leiden te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Latijn in Leiden voortdurend verbeteren!

Onze begeleiders voor Latijn kunnen zich door hun tijd op het gymnasium en het beperkte leeftijdsverschil goed inleven in de problemen en uitdagingen van uw kind. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Latijn vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Hierdoor kunnen onze studenten de bijles Latijn in Leiden aanpassen aan de behoeften van hun bijlesleerling, die de benodigde persoonlijke aandacht krijgt.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Latijn in Leiden + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Latijn in Leiden Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]