Bijles Nederlands in Leiden

  • Nederlands bijles Leiden
  • bijles Nederlands Leiden

Nederlands is één van de belangrijkste vakken op school, uiteraard om het een verplicht vak is in alle leerjaren en op alle niveaus. Nederlands is echter ook belangrijk om andere vakken goed te begrijpen, zoals aardrijkskunde, geschiedenis en economie. Met name begrijpend lezen is van cruciaal belang voor een succesvolle afronding van veel schoolvakken.

Wanneer uw kind Nederlands lastig vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Nederlands in Leiden. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles Nederlands in Leiden van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan de grammatica en spelling beter te beheersen en leesteksten beter te begrijpen. Hierdoor behalen zij hogere cijfers voor Nederlands. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

0/5
Beoordeling door klanten
Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van Nederlands geselecteerd. Aan de hand van de eindcijfers op het VWO en de huidige studie wordt hun vakinhoudelijke kennis getoetst. De Leidse bijlesbegeleiders natuurkunde studeren over het algemeen aan de Universiteit Leiden. Dankzij onze bijlesstudenten is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles Nederlands in Leiden aan huis te verzorgen.

Door hun grote motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles Nederlands in Leiden te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Nederlands in Leiden voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Nederlands vers in het geheugen zitten, terwijl de studie zorgt voor verdieping van deze kennis. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Nederlands in Leiden voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Nederlands in Leiden + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Nederlands in Leiden Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]