Bijles Scheikunde in Leiden

  • scheikunde bijles Leiden
  • bijles scheikunde Leiden

Veel middelbare scholieren vinden scheikunde een interessant vak, waarbij het uitvoeren van proefjes wordt afgewisseld met het bestuderen van scheikundige theorieën. De lesstof van scheikunde wordt alsmaar moeilijker, naarmate de leerjaren vorderen. Het is dan ook van belang om de lesstof van scheikunde goed bij te houden en eventuele achterstanden tijdig in te halen.

Wanneer uw kind scheikunde lastig vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles scheikunde in Leiden. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles scheikunde in Leiden van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor scheikunde te behalen. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

0/5
Beoordeling door klanten
Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Onze bijlesstudenten scheikunde in Leiden volgen in de regel een opleiding aan de Universiteit Leiden. Zij zijn erg gemotiveerd om goede bijlessen te verzorgen en doen dit dan ook met veel enthousiasme. De bijlesstudenten van DiplomaNu worden geselecteerd op grond van hun motivatie, sociale vaardigheden en vakinhoudelijke kennis. Hun vakinhoudelijke kennis voor scheikunde wordt op basis van het eindcijfer op het VWO en de huidige studie vastgesteld. Op deze manier kan DiplomaNu uw kind helpen zijn of haar schoolprestaties voor scheikunde te verbeteren.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles scheikunde in Leiden te verzorgen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles scheikunde in Leiden voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van scheikunde vers in het geheugen zitten, terwijl de studie zorgt voor verdieping van deze kennis. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles scheikunde in Leiden voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Scheikunde in Leiden + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Scheikunde in Leiden Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]