• bijles rotterdam aan huis
 • bijles rotterdam aan huis

Individuele bijles Rotterdam

Veel studenten van de Erasmus Universiteit zijn als bijlesgever actief voor DiplomaNu Bijles Rotterdam. Studenten van alfa-, bèta- en gammastudies zijn zeer gemotiveerd om bijlessen te geven en leerlingen vooruit te helpen. Onze enthousiaste studentbegeleiders verzorgen individuele bijlessen en huiswerkbegeleiding aan huis. De bijlessen kunnen in samenspraak met de bijlesgevers worden ingepland. Onze bijlesdiensten zijn hierdoor erg flexibel. DiplomaNu Bijles Rotterdam heeft als doel basisscholieren te helpen taal- en rekenachterstanden weg te werken. Op deze manier hopen wij bij te dragen aan hogere Cito-scores. Middelbare scholieren kunnen bij DiplomaNu Bijles Rotterdam terecht voor individuele begeleiding, waarmee zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen en hun schoolprestaties kunnen verbeteren.

Dit doen wij in Rotterdam

Het grote netwerk van zeer gemotiveerde studenten stelt DiplomaNu Bijles Rotterdam in staat individuele bijlessen en huiswerkbegeleiding in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Schiedam aan huis te verzorgen. Direct na uw aanmelding gaan wij op zoek naar een geschikte bijlesstudent, zodat de bijles of huiswerkbegeleiding op zeer korten termijn (binnen enkele dagen tot een week) kunnen beginnen.

Onze voordelen

   • Individuele bijles zorgt voor goede concentratie en betere prestaties
   • Onze gemotiveerde bijlesgevers hebben de stof nog vers in het geheugen zitten
   • Voor onze bijlessen hoeft u de deur niet eens uit. Wij komen naar u toe
   • U krijgt van ons één overzichtelijke maandelijkse factuur voor de bijlessen
   • Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten
   • Wij werken met voordelige all inclusive bijlespakketten zonder verborgen kosten

Wat onze klanten zeggen

Natuurkunde is echt niet mijn ding, ook nooit geweest. Ik was echt heel blij met mijn bijlesgever Tom. Door hem ging ik van een 4,2 naar een 6,1.
Aimée, VWO 2
Rita had veel moeite met rekenen. Op school hadden de leraren geen tijd om alles nog een keer voor haar uit te leggen. De bijlesgeefster van DiplomaNu was heel geduldig en vriendelijk.
Vader van Rita, Groep 7
DiplomaNu thanks dat jullie begeleider mij heeft geholpen en nog steeds helpt om mijn wiskunde te verbeteren.
Roberto, VMBO 2
Tarieven & Aanmelden
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]