Bijles Duits in Rotterdam

  • Duits bijles Rotterdam
  • bijles Duits Rotterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Hoewel het Duits belangrijk is voor de gehele Nederlandse arbeidsmarkt, is deze taal voor het Rotterdamse bedrijfsleven extra belangrijk, gezien de Europoort Haven en zijn grote banden met het Duitse bedrijfsleven. Ook de Nederlandse overheid heeft behoefte aan kundig personeel, dat het Duits goed onder de knie heeft. Bovendien zorgt een goede beheersing van het Duits dat uw kind zich verstaanbaar kan maken tegenover het grote aantal Duitstaligen. Dat is altijd handig op vakantie. Veel leerlingen ervaren echter moeite met het onder knie krijgen van het Duits, waarbij vooral de lastige Duitse grammatica een struikelblok kan vormen.

Wanneer uw kind Duits een lastige taal vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Duits in Rotterdam. Op deze manier krijgt uw kind de persoonlijke begeleiding, die hij of zij nodig heeft om deze taal beter te beheersen. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles Duits in Rotterdam van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan hun lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheden te hebben verbeterd. Hierdoor behalen zij betere cijfers voor Duits. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Onze bijlesbegeleiders Duits hebben vaak een passie voor deze taal en culturr. De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun motivatie voor les geven, sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van Duits geselecteerd. Aan de hand van de eindcijfers op het VWO en de huidige studie wordt hun vakinhoudelijke kennis getoetst. De bijlesbegeleiders Duits studeren over het algemeen aan de Erasmus Universiteit. Dankzij onze bijlesstudenten is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles Duits in Rotterdam aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten uw kind de benodigde persoonlijke begeleiding en alle aandacht te geven. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Duits in Rotterdam voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Duits vers in het geheugen zitten, terwijl de studie zorgt voor verdieping van deze kennis. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Duits in Rotterdam voor uw kind. Wij helpen uw kind graag met op maat gesneden persoonlijke begeleiding voor Duits.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Duits in Rotterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Duits in Rotterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]