Bijles Frans in Rotterdam

  • Frans bijles Rotterdam
  • bijles Frans Rotterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Het goed onder de knie krijgen van de Franse taal is lang niet altijd makkelijk. Naast de Franse uitspraak ondervinden veel leerlingen ook moeite met de grammatica, voornamelijk met de regelmatige en onregelmatige werkwoorden en spelling. Ondanks de moeilijkheidsgraad is het Frans één van de belangrijkste talen voor het Nederlandse bedrijfsleven en binnen internationale organisaties. Daarnaast is een goede beheersing van het Frans altijd leuk en handig voor op vakantie in Franstalige landen.

Wanneer uw kind Frans een lastige taal vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Frans in Rotterdam. Op deze manier krijgt uw kind de persoonlijke begeleiding, die hij of zij nodig heeft om deze taal beter te beheersen. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles Frans in Rotterdam van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan hun lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheden te hebben verbeterd. Hierdoor behalen zij betere cijfers voor Frans. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Onze bijlesbegeleiders Frans hebben vaak een passie voor deze mooie taal en cultuur. De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun motivatie voor les geven, sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van Frans geselecteerd. Aan de hand van de eindcijfers op het VWO en de huidige studie wordt hun vakinhoudelijke kennis getoetst. De bijlesbegeleiders Frans studeren over het algemeen aan de Erasmus Universiteit. Dankzij onze bijlesstudenten is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles Frans in Rotterdam aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten uw kind de benodigde persoonlijke begeleiding en alle aandacht te geven. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Frans in Rotterdam voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Frans vers in het geheugen zitten, terwijl de studie zorgt voor verdieping van deze kennis. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Frans in Rotterdam voor uw kind. Wij helpen uw kind graag met op maat gesneden persoonlijke begeleiding om het Frans beter te beheersen.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Frans in Rotterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Frans in Rotterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]