Bijles Grieks in Rotterdam

  • bijles Grieks Rotterdam
  • Grieks bijles Rotterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Grieks vormt samen met Latijn het belangrijkste deel van de extra klassiek culturele vorming, die het gymnasium zo onderscheidt van het atheneum. Veel gymnasiasten hebben moeite met de Griekse grammatica, rijtjes en vertalingen. Om het schooljaar of examen te behalen is het van belang om vanaf de onderbouw de lesstof goed bij te houden. Een in de onderbouw opgebouwde achterstand leidt in de bovenbouw vaak tot onvoldoendes.

Wanneer uw kind Grieks een lastige taal vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Grieks in Rotterdam. Op deze manier krijgt uw kind de persoonlijke begeleiding, die hij of zij nodig heeft om de Griekse grammatica en vertalingen beter te beheersen. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles Grieks in Rotterdam van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan de grammatica en de vertalingen beter te begrijpen. Hierdoor behalen zij betere cijfers voor Grieks. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Onze bijlesbegeleiders Grieks zijn universitaire studenten, die het gymnasium en Grieks op goede wijze hebben afgerond. De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun motivatie voor les geven, sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van Grieks geselecteerd. Aan de hand van de eindcijfers op het gymnasium wordt hun vakinhoudelijke kennis getoetst. De bijlesbegeleiders Grieks studeren over het algemeen aan de Erasmus Universiteit. Dankzij onze bijlesstudenten is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles Grieks in Rotterdam aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles Grieks in Rotterdam te verzorgen. Hierdoor krijgt uw kind alle benodigde aandacht. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Grieks in Rotterdam voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Grieks vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Grieks in Rotterdam voor uw kind. Wij helpen uw kind graag met op maat gesneden persoonlijke begeleiding voor Grieks.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Grieks in Rotterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Grieks in Rotterdam

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]