Bijles Latijn in Rotterdam

  • bijles Latijn Rotterdam
  • Latijn bijles Rotterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Latijn vormt samen met Grieks het belangrijkste deel van de extra klassiek culturele vorming, die het gymnasium  onderscheidt van het atheneum. Veel gymnasiasten vinden de lessen over de Romeinse cultuur vaak erg leuk en interessant. De Latijnse grammatica en vertalingen worden echter door veel gymnasiasten als zeer lastig ervaren. In de onderbouw opgedane achterstanden voor wat betreft de beheersing van de Latijnse grammatica en woordenschat leiden in de bovenbouw vaak tot mindere cijfers.

Wanneer uw kind Latijn een lastige taal vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Latijn in Rotterdam. Op deze manier krijgt uw kind de persoonlijke begeleiding, die hij of zij nodig heeft om Latijnse grammatica en vertalingen beter te beheersen. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles Latijn in Rotterdam van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan de grammatica en de vertalingen beter te begrijpen. Hierdoor behalen zij betere cijfers voor Latijn. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Onze bijlesbegeleiders Latijn zijn universitaire studenten, die het gymnasium en Latijn op goede wijze hebben afgerond. De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun motivatie voor les geven, sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van Latijn geselecteerd. Aan de hand van de eindcijfers op het gymnasium wordt hun vakinhoudelijke kennis getoetst. De bijlesbegeleiders Latijn studeren over het algemeen aan de Erasmus Universiteit. Dankzij onze bijlesstudenten is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles Latijn in Rotterdam aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles Latijn in Rotterdam te verzorgen. Hierdoor krijgt uw kind alle benodigde aandacht. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Latijn in Rotterdam voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Latijn vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Latijn in Rotterdam voor uw kind. Wij helpen uw kind graag met op maat gesneden persoonlijke begeleiding voor Latijn.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Latijn in Rotterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Latijn in Rotterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]