Bijles M&O in Rotterdam

  • m&o bijles Rotterdam
  • bijles m&o Rotterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Management & Organisatie (M&O) is een relatief nieuw schoolvak, dat als doel heeft om leerlingen kennis te laten opdoen van management en boekhoudkundige vraagstukken van organisaties. M&O vormt een goede voorbereiding op bedrijfskundige, bestuurskundige en management opleidingen. Een ander voordeel van M&O is dat het leerlingen meer inzicht geeft in financieel-administratieve onderwerpen en de gang van zaken binnen grote organisaties. Om de theorieën en formules beter te begrijpen is persoonlijke begeleiding soms gewenst.

Wanneer uw kind M&O lastig vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles M&O in Rotterdam. Met onze bijles krijgt uw kind de benodigde persoonlijke begeleiding om dit schooljaar en het examenjaar succesvol af te ronden. Uit de evaluaties blijkt namelijk dat onze leerlingen en ouders de bijles M&O in Rotterdam enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor M&O te behalen. Daar zijn wij trots op!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun passie voor les geven, sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis geselecteerd. Aan de hand van de huidige studie en de eindcijfers op het VWO wordt hun vakinhoudelijke kennis van M&O getoetst. De Rotterdamse bijlesbegeleiders M&O studeren over het algemeen aan de Erasmus Universiteit. Hierdoor is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles M&O in Rotterdam aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om uw kind de persoonlijke begeleiding en aandacht te geven, die hij of zij nodig heeft om het schooljaar of het examen succesvol af te ronden. Omdat er altijd ruimte is voor verbetering, laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles M&O in Rotterdam voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van M&O vers in het geheugen zitten. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles M&O in Rotterdam voor uw kind.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles M&O in Rotterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles M&O in Rotterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]