Bijles Nederlands in Rotterdam

  • Nederlands bijles Utrecht
  • bijles Nederlands Rotterdam
0/5
Beoordeling door klanten

Nederlands is één van de belangrijkste in het onderwijs. Om ervoor te zorgen dat iedere leerling de Nederlandse taal zo goed mogelijk beheerst, wordt hier vanaf de basisschool veel aandacht aan besteed. Toch hebben veel middelbare scholieren met spelling, grammatica en begrijpend lezen. Dit kan niet alleen leiden tot onvoldoendes voor Nederlands. Ook voor vakken als aardrijkskunde en geschiedenis kan een matige beheersing van Nederlands en met name begrijpend lezen tot mindere prestaties leiden.

Wanneer uw kind Nederlands lastig vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Nederlands in Rotterdam. Op deze manier krijgt uw kind de persoonlijke begeleiding, die hij of zij nodig heeft om deze taal beter te beheersen. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles Nederlands in Rotterdam van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan hun lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheden te hebben verbeterd. Hierdoor behalen zij betere cijfers voor Nederlands. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Onze bijlesbegeleiders Nederlands hebben vaak een passie voor deze belangrijke taal. De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun motivatie voor les geven, sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van Nederlands geselecteerd. Aan de hand van de eindcijfers op het VWO en de huidige studie wordt hun vakinhoudelijke kennis getoetst. De bijlesbegeleiders Nederlands studeren over het algemeen aan de Erasmus Universiteit. Dankzij onze bijlesstudenten is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles Nederlands in Rotterdam aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten uw kind de benodigde persoonlijke begeleiding en alle aandacht te geven. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Nederlands in Rotterdam voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Nederlands vers in het geheugen zitten, terwijl de studie zorgt voor verdieping van deze kennis. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Nederlands in Rotterdam voor uw kind. Wij helpen uw kind graag met op maat gesneden persoonlijke begeleiding voor Nederlands.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Nederlands in Rotterdam + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Nederlands in Rotterdam Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]