• Bijles utrecht diplomanu
 • bijles utrecht diplomanu

Individuele bijles Utrecht

De universitaire studentbegeleiders van DiplomaNu Bijles Utrecht verzorgen individuele bijlessen en huiswerkbegeleiding aan huis. Door de 1-op-1 bijlessen krijgen scholieren en leerlingen alle aandacht en persoonlijke begeleiding om hun schoolprestaties te verbeteren en zichzelf verder te ontwikkelen. Hierdoor zijn de bijlessen en huiswerkbegeleiding van toegevoegde waarde voor leerlingen en scholieren van alle niveaus en leerjaren. Individuele bijlessen en huiswerkbegeleiding kunnen basisscholieren helpen beter te worden in taal en rekenen en een hogere Cito-score te behalen. Onze bijlesstudenten kunnen middelbare scholieren begeleiden om te ‘leren leren’, huiswerk in te plannen en aan de slag te gaan met hun probleemvak(ken). Op deze manier hopen wij uw dochter of zoon met meer plezier en zelfvertrouwen naar school te laten gaan.

Dit doen wij in Utrecht

Bij DiplomaNu Bijles Utrecht groeit ons netwerk van gemotiveerde bijlesgevers groeit rap, waardoor wij in staat zijn bijlessen en huiswerkbegeleiding bij u thuis te verzorgen in Utrecht, IJsselstein en Nieuwegein. Dankzij onze sterke aanwezigheid op de Universiteit Utrecht hebben wij de beschikking over een groep kundige en enthousiaste studenten die met alle plezier bij u aan huis komen om bijles te geven.

Onze voordelen

   • Individuele bijles zorgt voor goede concentratie en betere prestaties
   • Onze gemotiveerde bijlesgevers hebben de stof nog vers in het geheugen zitten
   • Voor onze bijlessen hoeft u de deur niet eens uit. Wij komen naar u toe
   • U krijgt van ons één overzichtelijke maandelijkse factuur voor de bijlessen
   • Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten
   • Wij werken met voordelige all inclusive bijlespakketten zonder verborgen kosten

Wat onze klanten zeggen

Ik was echt bang dat ik mijn eindexamen niet ging halen. Van een vriendin hoorde ik dat ik bij DiplomaNu moest kijken. Het heeft echt enorm geholpen!
Nora, VMBO 4
Niham heeft altijd moeite gehad met spelling. De bijlesgeefster van DiplomaNu heeft haar heel goed geholpen. Altijd geduldig, vriendelijk en correct. Niks op aan te merken hoor.
Moeder van Niham, Groep 8
Ik begreep de logica achter Latijn grammatica niet zo. Paar bijlessen hebben mij flink geholpen de grammatica te begrijpen!
Jeremaine, VWO 1
Tarieven & Aanmelden
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]