Bijles Engels in Utrecht

  • bijles Engels Utrecht
  • Engels bijles Utrecht

Als je de Engelse taal goed beheerst, gaat er een wereld voor je open. Vrijwel iedereen op de wereld beheerst Engels in lagere of hogere mate. Het is dan ook begrijpelijk dat Engels de belangrijkste voertaal ter wereld is. Om deze reden neemt Engels in het Nederlandse onderwijs een zeer belangrijke rol in. Zowel op de middelbare school als voor vervolgopleidingen is Engels van groot belang. Daarom is er veel aan gelegen uw kind de Engelse taal goed te laten beheersen.

Wanneer uw kind Engels een lastige taal vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Engels in Utrecht. Op deze manier krijgt uw kind de persoonlijke begeleiding, die hij of zij nodig heeft om deze taal beter te beheersen. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles Engels in Utrecht van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan hun lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheden te hebben verbeterd. Hierdoor behalen zij betere cijfers voor Engels. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

0/5
Beoordeling door klanten
Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Onze bijlesbegeleiders Engels hebben vaak een passie voor deze mooie taal. De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun motivatie voor les geven, sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van Engels geselecteerd. Aan de hand van de eindcijfers op het VWO en de huidige studie wordt hun vakinhoudelijke kennis getoetst. De bijlesbegeleiders Engels studeren over het algemeen aan de Universiteit Utrecht. Dankzij onze bijlesstudenten is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles Engels in Utrecht aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles Engels in Utrecht te verzorgen. Hierdoor krijgt uw kind alle benodigde aandacht. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Engels in Utrecht voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Engels vers in het geheugen zitten, terwijl de studie zorgt voor verdieping van deze kennis. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Engels in Utrecht voor uw kind. Wij helpen uw kind graag met op maat gesneden persoonlijke begeleiding voor Engels.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Engels in Utrecht + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Engels in Utrecht Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 0]