Bijles Maatschappijleer in Utrecht

  • maatschappijleer bijles Utrecht
  • bijles maatschappijleer Utrecht

Bij maatschappijleer leren middelbare scholieren over burgerschap, het politieke stelsel en sociaal-maatschappelijke vraagstukken. Een belangrijk doel van maatschappijleer is om leerlingen kritisch te laten denken over de maatschappij, die zijzelf mede-creëren. Sommige middelbaren scholieren vinden maatschappijleer een lastig vak, vanwege de benodigde genuanceerde blik en het grote theoretische gehalte.

Wanneer uw kind maatschappijleer lastig vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles maatschappijleer in Utrecht. Op deze manier krijgt uw kind de persoonlijke begeleiding, die hij of zij nodig heeft. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles maatschappijleer in Utrecht van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor maatschappijleer te behalen. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

0/5
Beoordeling door klanten
Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Onze bijlesstudenten maatschappijleer hebben een passie voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken en doen een sociaalwetenschappelijke studie. De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun motivatie, sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van maatschappijleer geselecteerd. Aan de hand van de eindcijfers op het VWO en de huidige studie wordt hun vakinhoudelijke kennis getoetst. De bijlesbegeleiders maatschappijleer studeren over het algemeen aan de Universiteit Utrecht. Dankzij onze bijlesstudenten is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles maatschappijleer in Utrecht aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles maatschappijleer in Utrecht te verzorgen. Hierdoor krijgt uw kind alle benodigde aandacht. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles maatschappijleer in Utrecht voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van maatschappijleer vers in het geheugen zitten, terwijl de studie zorgt voor verdieping van deze kennis. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles maatschappijleer in Utrecht voor uw kind. Hierdoor krijgt uw kind de persoonlijke begeleiding, die hij of zij nodig heeft.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Maatschappijleer in Utrecht + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Maatschappijleer in Utrecht Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]