Bijles Nederlands in Utrecht

  • Nederlands bijles Utrecht
  • bijles Nederlands Utrecht

Nederlands wordt door velen gezien als één van de lastigste talen om te leren. Het is dan ook begrijpelijk dat veel middelbare scholieren moeite met hebben met de Nederlandse taal. Toch is een goede beheersing noodzakelijk om de schoolcarrière succesvol af te sluiten. Niet alleen voor Nederlands als schoolvak is een goede beheersing van belang, maar ook voor andere vakken als aardrijkskunde, geschiedenis en economie. Voor zulke vakken is begrijpend lezen namelijk cruciaal.

Wanneer uw kind Nederlands een lastige taal vindt en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Nederlands in Utrecht. Op deze manier krijgt uw kind de persoonlijke begeleiding, die hij of zij nodig heeft om het Nederlands te beheersen. Uit de evaluaties blijkt dat onze bijlesleerlingen en ouders de bijles Nederlands in Utrecht van DiplomaNu enorm waarderen. Onze leerlingen geven aan hun lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheden te hebben kunnen verbeteren. Hierdoor behalen zij betere cijfers voor Nederlands. Wij zijn erg trots op deze prestaties van onze bijlesleerlingen en studenten!

0/5
Beoordeling door klanten
Tarieven & Aanmelden

Meld je aan en wij zorgen binnen enkele dagen tot een week voor een bijlesgever

Niet in een groep, maar gewoon individueel, en bij je thuis. Vanaf €15 per uur.
Tarieven & Aanmelden

Onze bijlesbegeleiders Nederlands hebben vaak een passie voor les geven. De bijlesstudenten van DiplomaNu worden op basis van hun motivatie, sociale vaardigheden en hun vakinhoudelijke kennis van Nederlands geselecteerd. Aan de hand van de eindcijfers op het VWO en de huidige studie wordt hun vakinhoudelijke kennis getoetst. De bijlesbegeleiders Nederlands studeren over het algemeen aan de Universiteit Utrecht. Dankzij onze bijlesstudenten is DiplomaNu in staat kwalitatief goede bijles Nederlands in Utrecht aan huis te verzorgen.

Door hun motivatie, vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden hebben onze studenten alle kwaliteiten om goede bijles Nederlands in Utrecht te verzorgen. Hierdoor krijgt uw kind de benodigde persoonlijke begeleiding. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom laten wij onze studenten veelvuldig evalueren. Op deze manier kunnen wij onze bijles Nederlands in Utrecht voortdurend verbeteren!

Het relatief kleine leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de student beter in staat is zich te verplaatsen in de belevingswereld van de leerling. Dit komt de communicatie tussen onze bijlesstudent en uw kind ten goede. Verder hebben de studenten hun kennis van Nederlands vers in het geheugen zitten, terwijl de studie zorgt voor verdieping van deze kennis. Onze leerzame online cursus helpt de studenten om hun bijlesvaardigheden te verbeteren. Door onze selectieprocedure, online cursus en evaluaties van de studenten weet DiplomaNu vrijwel altijd een passende begeleider te vinden voor de bijles Nederlands in Utrecht voor uw kind. Wij helpen uw kind graag met op maat gesneden persoonlijke begeleiding voor Nederlands.

Onze voordelen

  • In een individuele setting
  • Wij komen bij u aan huis
  • Door een universitaire student
  • Maandelijks opzegbaar
  • Veilig betalen met iDeal
  • Heldere all inclusive tarieven

DiplomaNu = Bijles Nederlands in Utrecht + Goede Service

Wij geloven in onze diensten en werken daarom niet met langdurige contracten of onredelijke opzegtermijnen. U bepaalt zelf vooraf hoeveel uren bijles u wilt afnemen per maand.

Het bijlespakket wordt aan het begin van elke maand gefactureerd. U kunt het pakket via uw online account tot en met de 28e van elke maand stopzetten of wijzigen. Eventuele wijzigingen gaan de eerstvolgende maand in. Ongebruikte uren blijven een extra maand geldig.

Bijles Nederlands in Utrecht Vanaf

15per uur
  • Maandelijks Opzegbaar
Aanmelden?
Oordeel van onze klanten
[Gemiddeld: 5]